Bestanden verzenden naar Oostveen Beleidsonderzoek en Advies


  
  
  
En verder...
   

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende manieren om bestanden te verzenden naar Oostveen Beleidsonderzoek en Advies. Wanneer u vertrouwelijke gegevens verstuurt, kies dan altijd voor een beveiligde methode. Voor extra zekerheid kunt u uw bestanden ook nog beveiligen met een wachtwoord.
Op deze pagina worden de volgende mogelijkheden besproken:

 Uploadservice

Naar boven
  
De uploadservice is een zeer gebruiksvriendelijke en veilige manier om bestanden te verzenden. Voor de verzending wordt gebruik gemaakt van 128-bits versleuteling met behulp van een SSL certificaat. Deze methode wordt ook gebruikt om bijvoorbeeld betalingen via Internet veilig te laten verlopen. U kunt de bestanden eenvoudig selecteren op uw computer met behulp van uw Internetbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer).
 • Systeemeisen: Internetverbinding, Internet browser (bv.Internet Explorer).
 • Identificatie: U heeft een algemeen wachtwoord nodig. Neem daarvoor contact met ons op.
 • Versleuteling: Bestanden worden altijd automatisch versleuteld (SSL technologie).
 • Grootte bestanden: tot ongeveer 15 MB.

U vindt onze uploadservice op https://data.oostveen.net/upload.
   

 FTP

Naar boven
  
Met FTP kunt u bestanden rechtstreeks naar ons verzenden. U kunt FTP met name goed gebruiken voor het versturen van zeer grote bestanden. Onze server ondersteunt SSL technologie waarmee bestanden versleuteld kunnen worden verzonden, maar dat werkt alleen indien uw FTP cliŽnt ook SSL ondersteunt (De ingebouwde ftp mogelijkheden van Windows bieden geen SSL ondersteuning). Op verzoek kunt u van ons een usernaam en wachtwoord krijgen om in te loggen.
 • Systeemeisen voor beveiligde verzending: Internetverbinding, FTP cliŽnt met SSL ondersteuning (bijvoorbeeld Core FTP LE).
 • Systeemeisen voor onbeveiligde verzending: Internetverbinding, FTP cliŽnt of Windows.
 • Identificatie: U heeft een specifieke usernaam en wachtwoord nodig en het Internetadres van de FTP Server. Neem daarvoor contact met ons op.
 • Versleuteling: Bestanden kunnen worden versleuteld (SSL technologie), maar uitsluitend indien uw FTP cliŽnt SSL ondersteunt en u bij het inloggen kiest voor versleuteling.
 • Grootte bestanden: maximaal 100 MB.

 

 (Gecodeerde) e-mail

Naar boven
  
Natuurlijk kunt u bestanden ook per e-mail verzenden. Niet-vertrouwelijke gegevens kunt u versturen als gewone bijlage. Om vertrouwelijke bestanden te versturen moet u het bericht voor verzending coderen. Daarvoor heeft u onze publieke e-mail sleutel nodig. Om deze te ontvangen vraagt u een ondertekend mailbericht bij ons aan met verdere aanwijzingen. Bovendien moet uw mailprogramma deze beveiliging ondersteunen, wat niet altijd het geval is.
 • Systeemeisen voor beveiligde verzending: Internetverbinding, E-mail programma met ondersteuning voor versleutelde verzending (codering), onze publieke sleutel.
 • Systeemeisen voor onbeveiligde verzending: Internetverbinding, E-mail programma.
 • Identificatie: U heeft onze publieke sleutel nodig om berichten te kunnen coderen.
 • Versleuteling: Bestanden kunnen worden versleuteld (gecodeerd), maar uitsluitend indien uw e-mail programma dit ondersteunt en u over onze publieke sleutel beschikt.
 • Grootte bestanden: maximaal 15 MB.

 

 Aangetekende post

Naar boven
  
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw bestanden op een CD of diskette te zetten en per post aan ons te verzenden. Verstuur vertrouwelijke bestanden altijd per aangetekende post! Ons postadres is:
Oostveen Beleidsonderzoek en Advies
Elbertbos 1
7543 GV  Enschede